Förlåt

Datum: 2011-10-24 | Tid: 20:00:00


Hej.
Länge sedan jag bloggade, eller vad tycker ni? Jag vet att jag skulle ha lagt in bilder på min nya vinterjacka samt tröja (+ vantar) men jag har inte riktigt haft tid eller ork. Det beror dels på skolarbetet samt en till sak (hemlig, avslöjas senare i bloggen!). Men jag hade tänkt att klippa ihop en liten videoblogg där jag även trycker in de nyköpta sakerna så det blir allt i ett, men det får hända någon annan dag. Numera så ska jag ta en mumsig kvällsmat och bjuda på en nyredigerad bild. Bilden redigerades i Adobe Photoshop Lightroom 3. Mycket roligt och funktionellt redigeringsprogram måste jag säga! Ladda ner det ;)
Förresten! Ni måste besöka en jättesnäll bloggerska som nu råkat ut för en riktigt dålig & tråkig sak! Hennes blogg blev hackad idag och hon har då skrivit inlägg och raderat inlägg. Numera håller hon i bloggen, men jag tror inte att hon har helt eget ansvar. Hon har nu ringt polisen som ska undersöka saken (tror jag). Ni måste också stödja henne! Tänk om detta skulle hända ER. Checka in söta tjejen ›› Filippa Olofsson

Onödigt inlägg

Datum: 2011-10-16 | Tid: 13:00:00
Jag tänkte till viss del bara göra detta inlägg för att säga att jag lever. Jag har inte bloggat på mer än en vecka, så jag har varit väldigt dålig på uppdatering. Jag håller på att fixa en ny blogg, men är skitseg med den. Bara fixat samma design som på denna som jag ska utgå ifrån. Hade tänkt att den skulle vara lite mer avancerad en den på denna blogg och inte så trist & grå. Men jag vet inte hur jag ska göra nu - ska jag skapa nytt domän-namn eller fortsäta designa den nya bloggen? Vad tycker ni? Tycker att ni ska få bestämma :)

Förresten - har en nyköpt tröja samt en nyköpt vinterjacka. Har även varit ute lite och fotograferat ett sött, litet samhälle nära mitt hus. Visar allt detta någon annan gång, men de nyköpta sakerna kanske kommer upp idag. Om inte - imorgon. På tisdag har jag studiedag, så troligtvis uppdateras bloggen då med vackra naturbilder. Kram!

Sjuk

Datum: 2011-10-08 | Tid: 12:00:00

God morgon. Idag är jag smått sjuk, kan inte riktigt bearbeta all mat jag äter - så det är ganska jobbigt. Igår hade 38.5 i feber och hade ont i huvudet samt att jag var riktigt öm i kroppen och kunde knappt röra mig eller gå. Numera så mår jag riktigt bra förutom att magen kurrar hela tiden även om jag äter tillräckligt. Om jag troligvis blir bättre under dagen så ska jag, mamma & pappa iväg till några kompisar på kvällen. Hoppas jag kan snaska i mig något gott ändå! Ska försöka att uppdatera mer varje dag. Jag kanske uppdaterar en/två gånger i veckan. Så då kanske man inte kan kalla min blogg en riktig blogg? Ha det fortsatt bra :)

Nya skor

Datum: 2011-10-02 | Tid: 12:30:00
Här kommer en bild på mina nyköpta skor från i torsdags. De passar bra nu till hösten, så jag är ganska nöjd! Skönt med dragkedja så att man inte behöver knyta de hela tiden, väldigt snygga detaljer också. Tror de fanns i beige också, men jag tog svart eftersom det matchar till det mesta. Tycks?

Förresten - vill bara säga att jag varit så slö med att blogga. Men jag ska försöka uppdatera bloggen på varje liten sak som händer! Måste bara göra massvis av saker så jag kan blogga om något intressant. Vad vill ni se mer av? Titta på kategorierna t.ex - finns det något utifrån de som jag skulle kunna blogga om? Videoblogg, mitt rum, skönhetstips o.s.v. Kom på vad som helst :)