Få gåva från Blogkeen

Datum: 2011-11-30 | Tid: 16:40:25
Som ni kanske redan visste så ger ju Blogkeen ut presenter/gåvor till oss bloggare, men alla presenter hade tyvärr tagit slut. Men då stod det att de tänkte ge ut fler gåvor, så jag chansade och skrev min blogg & adress. Så jag är en av de 250 bloggare som kommer att få en hemlig giftbags som jag troligtvis får imorgon som de skrev i ett mejl!

Checka in hemsidan så kan du också bli en av de 250 personerna som får en gåva från Blogkeen > http://www.blogkeen.com/present_depend.aspx

Vit design

Datum: 2011-11-28 | Tid: 17:27:25
Som ni ser så ändrade jag till en lite fräschare, ljusare och väldigt mycket vitare design på bloggen! Vill bara veta om ni tycker att jag ska ha kvar en vit design med nya bilder till vintern eller den mörkgråa designen med nya vinterbilder...? Kommentera antingen "Vit" eller "Mörkgrå" ♥

Eller t.o.m svartvita bilder med mörkgrå/vit design?

Lager 157

Datum: 2011-11-25 | Tid: 14:00:00Bilder på vad jag köpte igår på Lager 157 (fula bilder). Det blev svarta basplagg mysigt nu till vintern!
Billiga plagg va?

Vill också bara säga att jag älskar Lager 157! Nu har det t.o.m öppnat i min hemstad Norrköping, så dit kommer jag nog åka ofta och handla billiga och fina kläder. Det bästa med Lager 157 är att det är fina märkeskläder till max hälften av det riktiga priset + att det är mycket bra kvalitét och kläderna håller riktigt länge och att de fortfarande håller färgen. Det har också öppnat Stadium Outlet, med billiga och sköna kläder till såklart bättre priser! Annars så ville jag inte säga så mycket mer, fick åka hem efter 1 & en halv timme i skolan på grund av svår förkylning. Snart så ska mamma och jag julpynta hemma och när pappsen kommer hem så ska vi lyssna på julmusik och ha fredagsmys :)

Skolarbete

Datum: 2011-11-23 | Tid: 19:00:00
Förlåt för kvalitén och för att designen ser så trist ut!
Ja, som ni ser så sitter jag och pillar med mitt skolarbete just nu. Det är faktist ganska kul måste jag säga, jag trodde aldrig att jag skulle sätta igång med skolarbete hemma, men plötsligt så bara känner jag att det är kul och jag sätter igång nästan precis efter hemkomsten...

Just nu så övar jag lite på massvis av glosor & fraser på Spanskan eftersom vi kommer att ha ett förhör imorgon, eller som vi kallar det på våran skola - redovisning. Annars så pillar jag med det sista på min Powerpoint som jag ska ha tills imorgon då jag ska redovisa mitt projektsteg om En förebild - Nevnarien. Jag tränar också lite på texten jag ska läsa till redovisningen, så det blir mycket jobb! Annars så mår jag bra, ska snart sätta igång med Twitter.
Puss!

Kameran hittad!

Datum: 2011-11-21 | Tid: 23:00:00
Ja, ni ser rubriken. Äntligen säger jag bara!

Troligtvis så kommer jag att skriva ett längre inlägg eller fixa en videoblogg om detta imorgon. Annars så laddar jag upp en bildbomb från alla nya smycken/kläder som jag nyligen köpt (7 nya saker!). Eller något annat inlägg. Vill verkligen starta upp bloggen nu och skriva inlägg varje dag. Aja, puss! ♥

Besked

Datum: 2011-11-17 | Tid: 20:00:00
I över 3-5 dagar har jag inte hittat min kamera d.v.s att jag ej kan fotografera eller skriva blogginlägg. Jag har letat nästan exakt överallt och tänkt ut varje ställe jag befunnit mig på, men kameran hittas ej. Dock är det en fin digitalkamera som kostade ganska mycket... Jag är då riktigt ledsen att säga detta men hittar jag inte kameran förräns nästa vecka är mitt bloggande slut och mitt riktigt stora intresse för fotograferande avslutat. Jag är så jävla arg just nu. Jag vet inte var jag ska göra. Så jäkla arg bara.

Style by BikBok

Datum: 2011-11-09 | Tid: 19:00:00
Lite utav detta vill jag gärna ha just nu när det börjar bli gråmulet och frostigt ute! Längtar riktigt mycket till snön nu - taggad. Så därför tänkte jag uppdatera lite och visa vad jag gärna vill ha när vintern kommer. Allt kommer ifrån BikBok som ni kanske såg på bilden. Tänkte spara ihop till tröjan tror jag, eller halsduken. Resten får jag väl önska mig i julklapp (men det kommer säkert inte finnas kvar - sådan otur jag nästan alltid har)! Vad tycker ni är snyggast? Kommentera & resonera på ditt sätt.

Förresten - tack för alla kommentarer på sistonde. Kan inte riktigt "bearbeta" allihopa, så det börjar faktist bli lite jobbigt med så många. Men det är självklart kul! Men om ni bara ska svara på någon fråga jag ställt eller bara ska skriva svar så vill jag säga återigen att jag har Bloggsvar (Blogresponse) som ni jättegärna får skriva på - kram! :)

Tona in bilder - Gimp

Datum: 2011-11-02 | Tid: 13:00:00

Länge sedan jag bloggade som vanligt. Därför för att jag skulle kunna få något inlägg gjort så hade jag tänkt att göra lite designtips/foto & bild (redigering mest)- tips inom Gimp/Photoshop/Lightroom. Jag kommer du att i.a.f försöka att fortsätta med det så småningom - men idag så ska ni få en video om hur man tonar in bilder i varandra!
Sorry för att den blev ganska kort och att texten inte höll sig så länge i slutet! Men jag hoppas att det nöjer er ändå