Fix & Trix

Datum: 2011-08-29 | Tid: 20:26:07
Hey. Just nu testar jag för det mesta några små saker om ni undrar varför jag skriver ett knäppt inlägg, men jag kan ju även passa på att berätta hur dagen har varit och vad jag ska/håller på att fixa med.

Dagen:
Idag steg jag upp lite senare än vanligt, jag var lite seg på morgonen och visste inte vad jag skulle ha på mig så det var lite förvirrande. Eftersom frukosten och duschstunden tog sin (lilla) tid så hade jag ju ca. 10-15 minuter på mig att applicera på mascaran, välja kläder, hitta väskan samt nycklar/busskort/övrigt, borsta/blåsa håret och sådant... Så denna morgon vill jag ej vara med om igen! I.a.f - annars har jag åkt in med Maja, Bea & Anton till skolan (Kunskapsskolan). Där arbetade jag med första "saken" på mitt steg i Svenskan. Det gick väl ganska bra, men jag tänkte försöka att arbeta med det i ungefär en kvart eller 20 min. hemma också. Efter skolan så var jag med Maja & Elin och vi hade superkul! Numera sitter jag och slappar framför datorn och tänkte fixa med det sista på bloggen för idag med en kopp te i handen och sedan så vill jag ju även titta en stund på Robinson samt Svenska Hollywoodfruar.
O.B.S! Jag glömde ju säga - en kompis till mig och hennes kompis på Pro Olympia hade ungefär 2 timmar att gå till stan, så de beslöt sig att bara komma in och hälsa på Elin, Maja och mig. Det var lite kul :)

Dagens "bloggfix":
Jag har ett ganska stort problem att återställa - nämligen min "andra" menysida (inte dropdownmenyn) har hamnat helt fel. Jag fann den just nedanför min förra inlägg... Så det blir det lite fix och trix åt just nu. Sedan försöker jag klura ut lite andra frågor för mig själv jag ska göra in bloggdesignen som t.ex vilket typsnitt och storlek samt övrigt stall Linafoto.blogg.se har på rubrikerna, hur min nya header skall se ut och sådant. Jaja, jag orkar inte hålla på att skriva mer eftersom det blev så detaljerat nu, så mina sista ord blir:
GOD KVÄLL /Märtha

Blogg & Design

Datum: 2011-08-28 | Tid: 17:14:37
Hey allihopa, jag tänkte bara säga det att om ni undrar varför det ser helknäppt ut på bloggen just nu så är det för att jag håller på att fixa med ALL bloggdesign. Ganska så kul och ganska så tråkigt. Hoppas allt blir färdigt snart - men allt kommer säkert vara färdigt inom ett par veckor... :/
Det som ska fixas:
Ny bloggheader
Bakgrund bakom header/content
Små rutor (om bloggen, kategorier, små bilder - se http://michaelaa.webblogg.se/ för hur jag menar, men titta på hennes side/meny)
Typsnitt
Radering av alla inlägg
Sido/menybild
Länkningar