Oaktiv

Datum: 2011-12-28 | Tid: 23:32:11
Hey. Som ni säkert märkt så har jag varit mycket oaktiv på sistonde eftersom jag inte vetat vad jag ska skriva om plus att det inte känns lika roligt att blogga som det gjorde förut. Men jag vill bara säga att jag kommer att komma tillbaka och jag lovar er, jag kommer att vara aktiv då. MEN på en annan blogg! Namnet avslöjas ej eftersom jag håller på att fixa med header och hela designen!

Vill också säga att jag nu äger en helt ny systemkamera - Canon EOS 500D!
OCH - om ni vill följa mig och mitt liv så checka istället in min Twitter där jag heter "Phootoographer"

Tävling - designa eget "mobilskin"!

Datum: 2011-12-11 | Tid: 11:30:00
Hej, nu har jag anordnat en tävling på bloggen i samarbete med företaget Weskins! Jag kommer att lotta ut en vinnare som sedan kommer att få designa ett eget skin (som skyddar mot repor, ungefär som ett skal) till sig själv, systern, mamma eller pappa - du bestämmer! Allt kommer att ske utan kostnad, alltså kommer du sedan att få beställa ditt "skin" gratis. När du designar ditt "skin" kan du använda en egen bild du ska ha på ditt "mobilskin" eller använda fina bakgrunder. Du kan designa mobilskin till:
- Apple iPhone - 3G, 3GS, 4, 4S
- HTC - Desire, Sensation, Wildfire, Wildfire S
- Blackberry Bold 9700
- Nokia N8
- Samsung Galaxy ||
- Sony Ericsson Experia Arc

Genom att vara med i tävlingen kan du bara skriva "Jag är med". Tävlingen avgörs den 12 december då jag även kontaktar dig, så glöm inte att skriva E-postadressen! Den som vinner kommer sedan att få en kod av mig för att få ditt "skin" gratis.

TÄVLINGEN AVGJORD EFTER ATT YNKA 20 STYCKEN ANMÄLT SIG. VINNAREN BLEV BEA BREDBERG - GRATTIS!
BLOGG: BEAS.BLOGG.SE. FAKTIST ÄR BEA EN UTAV MINA BÄSTA VÄNNER, SÅ DET VAR KONSTIGT ATT HON VANN! MEN JAG LOVAR, JAG FUSKADE INTE SÅ ATT HON SKULLR VINNA. TVÅA BLEV EMMA BAHRTON HOLM MED BLOGGEN MEMAA.BLOGG.SE! STORT GRATTIS ÅTERIGEN TILL BEA <3

Juldekoration

Datum: 2011-12-09 | Tid: 11:00:00
Tittade lite på H&M - Home - juldekoration och hittade dessa saker! Vill ha dem till mitt rum och piffa upp med mer julkänsla bara för att den enda sorts juldekorationen jag har är en vit ljusstake. Det skulle vara så mysigt med vitt bäddset med kuddarna jag visade och ett par ljus (vita & smultronröda) på min vita byrå! Mobba inte, men julstrumpan skulle också vara mysigt med!

Vad tycker ni?